futsalvic.cat utilitza galetes pròpies i de tercers per a optimitzar la teva navegació. 

 

Futsal Vic

Futbol Sala Vic

 

Nota Legal

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els texts, imatges, bases de dades, codis i qualsevol altre material, són propietat de Futbol Sala Vic o de tercers que han autoritzat l'ús d'aquests continguts. Tot aquest material està emparat per la legislació de protecció de la propietat intel·lectual i de les dades de caràcter personal. L'accés a aquest lloc web està subjecte a les condicions següents:

» Queda totalment prohibit distribuir, copiar, modificar o trametre tant el contingut com el codi de les pàgines, tret que es compti amb una autorització expressa i per escrit de la direcció de Futbol Sala Vic. La informació que es facilita en aquesta pàgina no pot ser objecte de venda o cessió onerosa per part dels usuaris.

» L'usuari es compromet a utilitzar aquest servei sense incórrer en activitats que puguin ser considerades il·lícites o il·legals, que infringeixin els drets de Futbol Sala Vic o de tercers, o que puguin atemptar contra les normes vigents. Futbol Sala Vic no serà responsable de l'ús per part de tercers de la informació continguda al web, si bé caldrà atenir-se a les prescripcions i advertiments que s'estableixin en aquesta nota legal.

» Futbol Sala Vic i la direcció del Club no garanteixen que el web estigui lliure de virus i no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d'aquest sistema electrònic, motivats per causes alienes a Futbol Sala Vic, així com tampoc de danys causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del seu control.

» Futbol Sala Vic no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d'enllaços aliens a aquest web o que provingui d'altres fonts alienes.

» Futbol Sala Vic es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web, així com també l'oferta de serveis i les condicions que es requereixen per utilitzar-lo.

L'ús d'aquest web implica l'acceptació plena i sense reserves dels termes i condicions detallats en aquesta nota legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol i de la Comunitat Autònoma de Catalunya, on els jutjats de Barcelona són els únics que tenen la competència. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual faci l'accés, accepta el compliment i el respecte d'aquesta clàusula i renuncia expressament a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.