futsalvic.cat utilitza galetes pròpies i de tercers per a optimitzar la teva navegació. 

 

Futsal Vic

Futbol Sala Vic

 

Equips i Seccions

El club treballa amb nens i nenes dividits en diferents categories: escoleta-prebenjamí, alevins, infantils i juvenils. L’objectiu és que els nois i noies gaudeixin de la pràctica esportiva al mateix temps que aprenen les normes i els valors del joc col·lectiu, el respecte als rivals i àrbitres i, sobretot, intentant que tothom ho passi bé.


Al Futbol Sala Vic cuidem als jugadors

i els formem esportivament, físicament i en valors.

El treball es centra en la millora i el perfeccionament dels aspectes tècnics individuals (control, conducció, xut, cop de cap, regateig, etc) i també es treballen els aspectes col·lectius (joc d’atac, defensa, distribució de l’espai, etc).

Les sessions s’estructuren en dues parts: una part dedicada a treball de les habilitats tècniques i una segona centrada en les característiques del joc i la preparació del partit. Aquest any, a més, hem posat èmfasi en els estiraments ja que són claus en la preparació de l’esportista.

Escoleta-Prebenjamí

Iniciació al futbol sala.
L’escoleta de futbol sala comprèn les primeres etapes de la formació dels futurs jugadors del club. A través del joc s’inicia als nens i nenes en el futbol sala.


Benjamí

Progressió en la iniciació al futbol sala.
En l’etapa benjamí es continua aprenent a través del joc i els jugadors van adquirint la disciplina de l’esport.

Aleví

Aprenentatge de l’esport.
Els alevins es formen en el futbol sala i van aprenent les normes a través de jocs i fomentant molt el treball en equip.


Infantils

Consolidació de l’esport.
Període d’interiorització i consolidació de tot el que envolta l’esport. Sempre potenciant el companyerisme.

Infantil A
Infantil B


Cadet

Desenvolupament de l’esport
Desenvolupament i inici de la competició tot seguint les normes i habilitats treballades fins al moment.


Juvenil

Competició.
En l’equip de juvenils del club es comença a potenciar la competitivitat, però prioritzant sempre els valors del joc cooperatiu.