futsalvic.cat utilitza galetes pròpies i de tercers per a optimitzar la teva navegació. 

 

Futsal Vic

Futbol Sala Vic

 

Club Futbol Sala Vic


El Club Futbol Sala Vic és una entitat esportiva, sense ànim de lucre, que es va crear l'any 2013 amb la pretensió d'iniciar a infants i joves en la pràctica esportiva del futbol sala. Neix sota la creença que a través de l'esport podem aprendre i transmetre valors: respecte, esforç, ambició, treball en equip i humilitat.

L'aprenentatge de valors és un procés molt transversal, que s'assoleixen gràcies al clima generat al voltant de l'activitat esportiva. Cal, doncs, un compromís compartit des de l'entitat esportiva, el club, les famílies, els jugadors i jugadores per aconseguir entorns esportius on s'exercitin bones pràctiques, s'encomani i es difongui un bon clima esportiu, es promogui ambient de fair play, es valorin els comportaments solidaris, de responsabilitat i respecte a tots els agents implicats, tant en el terreny de joc com fora.

El Club Futbol Sala Vic ha anat creixent any rere any. Vam començar amb un equip el 2013 i avui comptem amb un prebenjamí-escoleta, dos alevins, dos infantils i un juvenil, tots ells federats a la Federació Catalana de Futbol.


Instal·lacions


Junta directiva




Seccions






Darreres notícies